Banner

Disclaimer

Informatie op de website

Rivièra heeft veel zorg besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen informatie. Toch kunnen wij niet instaan voor de juistheid,  volledigheid en actualiteit van de gegevens. Rivièra aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend of verband houdend met het gebruik van deze site. 

Werking van de site

Ook aan het technisch ontwerp van deze site is de grootst mogelijke zorg besteed. Hiermee kunnen wij echter niet voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de site problemen veroorzaakt voor uw computer. Rivièra kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht u problemen ondervinden, laat ons dit dan direct telefonisch of per mail weten. Wij zullen ons uiterste best doen het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Links naar andere websites

Als Rivièra links naar websites van derden vermeldt, betekent dit niet dat de op deze websites aangeboden producten of diensten door ons worden  aanbevolen. Rivièra aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het gebruik van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. De informatie op dergelijke websites is door Rivièra niet beoordeeld op juistheid,  actualiteit of volledigheid. Het gebruik van links naar websites van derden is derhalve voor eigen risico.

Gebruik van informatie

Rivièra behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor als het gaat om de op deze website aangeboden informatie, zoals teksten, foto’s en logo’s. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren of op andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rivièra. U mag informatie op deze website wel afdrukken of downloaden voor strikt persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Rivièra behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan vooraf te berichten.  

Disclaimer | Made with by Bo Webexperts

Copyright © 2018 Rivièra product decorations B.V.

Powered by TJ Webstudio