Banner

Nieuws

Warsteiner & IFFR 2017
31-jan-2017

Warsteiner & IFFR 2017

Warsteiner welcomes the visitors of the International Film Festival Rotterdam ( IIFR) for the 3rd year in a row with a Limited Edition beerbottle. 
Lees meer »
Capsleeving - Attracts the customers eye at the point of sale
15-jun-2016

Capsleeving - Attracts the customers eye at the point of sale

Shrink sleeves on closures or over-caps. This is a perfect opportunity to attract customer interest and communicate a strong message. Another option is to use the sleeved caps for promotional campaigns.
Lees meer »
Airopack
4-apr-2016

Airopack

Airopack is a revolutionary technology for dispensing fluids or other medium to high viscosity materials, using a patented pressure control device.
Lees meer »
Dutch Drop
7-dec-2015

Dutch Drop

Since ancient times famous kings en emperors were familiar with licorice, "drop". After a long journey through many countries "drop" landed in Holland and from the year 1731 became a typical Dutch delicacy.
Lees meer »
Fachpack
10-sep-2015

Fachpack

The packaging industry will be meeting from September 29th untill  October 1st at Fachpack in Nuremberg.
Lees meer »
BREAKPACK
29-jun-2015

BREAKPACK

Rivièra is producing Breakpacks for AB Inbev, the leading global brewer and one of the world's top 5 consumer product companies.
Lees meer »
Trendy Prosecco's
6-feb-2015

Trendy Prosecco's

De Prosecco's van Il Miogusto zijn van hoge kwaliteit en worden sinds kort gebotteld in kleurige flessen met een trendy uitstraling. De superieure Prosecco verdient een prachtige verpakking met uitstraling en daarom is gekozen voor sleeve-decoratie. Hiermee is de traditionele fles met etiket vaarwel gezegd. Het sleeven van deze eyecatchers wordt full service verzrogd door Rivièra product decorations BV, de Sleeve Specialist.
Lees meer »
UV-barrière
31-okt-2014

UV-barrière

Op verzoek van DPA-partner PET Power ontwikkelde Rivièra een full body sleeve voor het Noorse Weifa AS. De verpakking van Weifa-C, een rozenbottelextract, moest een hoge UV-barrière krijgen om te voorkomen dat UV-licht de vitamine C in het extract afbreekt.

Decoratieve shrinksleeve
Riviera sleeve decorations ging met folie- en inktleveranciers aan de slag voor een optimale opbouw van de shrinksleeve, coördineerde de reprowerkzaamheden en het drukken van de sleeves door DPA-partner Eshuis en brengt de sleeve aan op de 180 ml squeeze bottles. Het resultaat is een functionele en moderne verpakking voor de Noorse markt.

Lees meer »
Nieuw design voor Ga-Jol
26-sep-2014

Nieuw design voor Ga-Jol

Al meer dan 10 jaar verzorgt Rivièra het sleeven van het product Ga-Jol. Door de jaren heen waren er steeds kleine aanpassingen aan de verpakking maar nu is er een compleet vernieuwd design.

Ga-Jol dranken worden gemaakt in verschillende smaken en zijn een afgeleide van de snoepjes, die onder dezelfde naam verkocht worden in handige kleine doosjes. De frisse, soms pittige smaak van de snoepjes is ook in de Ga-Jol dranken duidelijk te herkennen. Het zijn in feite drinkbare kopieën van de snoepjes.


Uitdaging in vierkant 
Het kwalitatief perfect sleeven van deze vierkant gevormde flessen vergt bijzondere aandacht. Rivièra selecteerde hiervoor het juiste type folie en bedrukt deze in diepdruk gecombineerd met offset. Voor het aanbrengen en gecontroleerd krimpen beschikt Rivièra ook voor deze verpakking over de juiste specialistische sleeve apparatuur.


Ready to fill
Rivièra verzorgt het sleeven all-in en levert deflessen ready to fill aan voor directe verwerking.
Lees meer »
Empack. 24 en 25 september 2014 in Brussels Expo in Brussel
5-sep-2014

Empack. 24 en 25 september 2014 in Brussels Expo in Brussel

24 & 25 september opnieuw de place to be in verpakkingsland. Als partner van de Dutch Packaging Association (DPA), nodigen wij u graag uit om Rivièra op de stand van de DPA te bezoeken (A120).

 

 Full service outsource partner voor sleeve decoratie


Capaciteit en kwaliteit, dat is de reden waarom steeds meer Belgische bedrijven verpakkingen bij Rivièra laten sleeven.

Onder andere voor de bier-, wijn- en cosmeticabranche verzorgen wij op flexibele wijze Special Editions en doorlopende verpakkingsdecoraties.

Rivièra levert een hoge kwaliteit decoratie en beschikt over de benodigde kwaliteitssystemen en benodigde productielijnen om flexibel in te kunnen spelen op de klantenwens.

Bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het sleeve gebied, bezoek ons op de Empack Brussel. Klik hier om u gratis in te schrijven als bezoeker van deze beurs. U kunt ons ook bereiken via telefoon 0031 512 837930 of per mail op info@sleevespecialist.nl

 


Lees meer »
Stijlvolle ontwikkeling van Rivièra voor Viktor Rodel
7-jul-2014

Stijlvolle ontwikkeling van Rivièra voor Viktor Rodel

1 juni 2014
In opdracht van Viktor Rodel ontwikkelde Rivièra een stijlvolle sleeve decoratie voor de aerosol met tanning spray. 
De combinatie van sleeve met een matte finish én druktechniek heeft geresulteerd in een decoratie die perfect past bij de gewenste uitstraling van Viktor Rodel.
Hoewel het sleeven van aerosols voor velen niet voor de hand liggend is biedt het een aantal voordelen:
• de drukkwaliteit is van een hogere kwaliteit
• combinaties van mat en glanzend zijn mogelijk,
• ‘standaard’ onbedrukte aerosol kan worden toegepast
• korte time to market
Aerosols kunnen bij Rivièra zowel leeg (pre-sleeven) als ook reeds gevuld gesleeved worden.
Desgewenst kunnen wij u full-service oplossingen bieden waarbij Rivièra de inkoop van de aerosol, de sleeve decoratie en de logistieke afhandeling voor u verzorgt.
Wilt u weten wat Rivièra voor u kan betekenen kijk dan op www.sleevespecialist.com of neem contact op viainfo@sleevespecialist.com.

Lees meer »
Nivea Soft in nieuwe designer sleeve
11-sep-2013

Nivea Soft in nieuwe designer sleeve

Nivea Soft skincare is ook dit jaar uitgevoerd in een speciaal design. De marketeers van Beiersdorf benaderden de Britse fashion designer Giles voor de vormgeving van de jaarlijkse special edition. 
Lees meer »
 

Disclaimer | Made with by Bo Webexperts

Copyright © 2018 Rivièra product decorations B.V.

Powered by TJ Webstudio