Banner

Voordelen van sleeven

Meer mogelijkheden dan het etiket 
Een sleeve geeft u meer ruimte om verschillende doelgroepen én nationaliteiten te bereiken dan een etiket. Een sleeve is als een tweede huid. Hij neemt volledig de vorm van de verpakking aan, waar een ander alternatief als direct bedrukken op de verpakking, beperkingen heeft. Speelse vensters in het artwork (spyholes)  maken het verpakte product waar gewenst zichtbaar en geven een doorkijkje naar een landschap op de binnenzijde van de verpakking. De folie is bovendien krasbestendig doordat hij aan de binnenzijde is bedrukt.

Extra opties in sleeven
Een sleeve kan direct een verzegelde verpakking of tamper evidence vormen. Ook de dop van een verpakking kunnen we naar wens  met eens stijlvolle of  actiematige uitstraling sleeven, capsleeving, of we nemen de dop mee in een full body sleeve. Cijfers en codes worden eenvoudig doorgenummerd aangebracht. 

Uw afvulproces tot 35% efficiënter
Presleeven - het sleeven van de lege verpakking - maakt inline etiketteren overbodig en uw afvulproces tot 35% efficiënter.  Rivièra heeft een grote flexibiliteit en kan tot in een laat stadium verpakkingen sleeven en just-in-time leveren. Sleeven volgens Rivièra biedt een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Kies voor het Rivièra outsource concept.

 

 
 

Disclaimer | Made with by Bo Webexperts

Copyright © 2018 Rivièra product decorations B.V.

Powered by TJ Webstudio