Banner

Over ons

Specialistische kennis

In 2002 startte Rivièra als pionier in sleeve oplossingen. Intussen zijn we de Europese specialist in sleeven en een betrouwbare partner voor merkproducenten en brandowners. Onze sleevetechnieken zijn steeds verder verfijnd en gespecialiseerd. Ervaring en kennis die een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Ontzorgen

Rivièra is uw outsource partner als het gaat om sleeven. Wij ontzorgen u in het hele traject; van artwork, prototype en inkoop van lege verpakkingen tot de uitlevering van producten, warehousing en transport. Door onze specialistische kennis, het beheersen van sleeve productietechnieken en de samenwerking met gerenommeerde drukkers van sleeves, kunnen wij u optimaal bijstaan.

Flexibel

Zes gespecialiseerde sleevelijnen garanderen grote flexibiliteit in bijvoorbeeld het produceren van verschillende verpakkingen voor één klant tegelijkertijd. Wij houden altijd de benodigde materialen op voorraad. Dit houdt de opstartkosten laag en de opstarttijd kort, net als uw time-to-market. Onze financiële en logistieke stromen worden gecoördineerd met SAP-ERP. 
 

 

Disclaimer | Made with by Bo Webexperts

Copyright © 2018 Rivièra product decorations B.V.

Powered by TJ Webstudio