+31 (0)512-537930

Kwaliteit

Rivièra hecht aan een gedegen kwaliteitsbeleid. Een duidelijke organisatiestructuur en heldere procedures maken dat we niet voor verrassingen komen te staan. Taken en back-up zijn goed georganiseerd, net als kwaliteitscontroles en een heldere klachtenafhandeling. Wij leggen onszelf strenge kwaliteitsnormen op. Want of het nu gaat om het sleeven van een veelbelovend klein product of een A-merk, Rivièra streeft sinds 2002 bij iedere order naar de beste kwaliteit.

Accepted quality level

Rivièra werkt met Accepted Quality Level ( AQL), een kwaliteitsovereenkomst die wij bij ieder nieuw product samen opstellen. In deze overeenkomst spreken we af wat u van ons mag verwachten. Er staat in beschreven aan welke kwaliteitseisen uw product moet voldoen.

NEN iso-9001: 2015

Rivièra werkt volgens de Europese HACCP-richtlijnen voor voedselveiligheid en ons bedrijf is ISO gecertificeerd: NEN ISO 9001:2015. Voor u als klant betekent dit dat Rivièra heeft bewezen dat hun producten en diensten consistent van hoge kwaliteit zijn, profiteer daarvan!

Accepted Quality Level
ISO-9001:2015 Certificate

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button