Banner

Sleeven

Technische knowhow in stijlvolle verpakkingen

Een stijlvolle tweede huid voor uw kunststof, glazen of metalen verpakking. De techniek van het sleeven heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en als Europese sleeve specialist stond Rivièra aan de basis van die ontwikkeling. Door ons meedenken, onze technische knowhow, onze flexibiliteit en de manier waarop we de klant ontzorgen tot aan de afvullijn, geniet ons bedrijf het vertrouwen van producenten van prachtige producten in een brede variëteit aan markten.

Productietechniek en capaciteit

Met zelf ontwikkelde technieken weten we iedere verpakkingsvorm perfect te sleeven. Onze mensen rusten ook niet eerder. Een afwijkende vorm is onze specialisatie. Door nauwkeurige predistortion bereiken we op afwijkende vormen, maar ook bij taille en flessenhals, een perfecte afbeelding.  Met zes sleevelijnen beschikken we over een grote productiecapaciteit en flexibiliteit

Outsourcen, een economische keus

Het sleeven van uw verpakking en alle werkzaamheden daaromheen outsourcen bij Rivièra loont. Onze grote productiecapaciteit en technische kennis garanderen een gaaf en foutloos verpakkingsproduct.  
 
Coppa Fles Animatie

Disclaimer | Made with by Bo Webexperts

Copyright © 2018 Rivièra product decorations B.V.

Powered by TJ Webstudio