+31 (0)512-537930

Home  /  Sleeve decoratie  /  Sleeven

SleeveN

Een stijlvolle tweede huid voor uw kunststof, glazen of metalen verpakking. De techniek van het sleeven heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en als Europese sleeve specialist stond Rivièra aan de basis van deze ontwikkelingen. Door ons meedenken, onze technische knowhow van sleeven, onze flexibiliteit en de manier waarop we de klant ontzorgen tot aan de afvullijn, geniet ons bedrijf het vertrouwen van producenten van prachtige producten in een brede variëteit aan markten. Met zes automatische sleevelijnen beschikken wij over een grote productiecapaciteit. Rivièra verzorgt sleeve opdrachten vanaf ca. 25.000 eenheden, over het maximale aantal eenheden die wij voor u kunnen sleeven gaan wij graag met u in gesprek!

outsourcen, een economische keuze

Uw kwaliteitsproduct verdient een kwaliteitsverpakking. Een perfect gesleevede verpakking bevestigt die kwaliteit op het point of sales. Rivièra is uw aangewezen outsource partner in sleevedecoratie.

Productiecapaciteit

Onze productie steunt op zes geavanceerde, in eigen beheer ontwikkelde sleevelijnen.  De sleeves worden volautomatisch en volgens afgesproken specificaties (AQL) aangebracht. Wij ontwikkelden een eigen stoomtechnologie zodat wij u gegarandeerd de hoogst mogelijke kwaliteit van sleeve decoratie kunnen bieden. 

Sleevemogelijkheden

Uw verpakking is de meest directe manier van productpromotie. U kunt uw verpakking voorzien van een full body sleeve of van een gedeeltelijke sleeve. Met tamper evidence of eerste gebruiksgarantie beschermt u de inhoud tegen ongewenste opening.

Offices and Shrinksleeving
Ampèrelaan 5
9207 AM  Drachten
The Netherlands

Stretchsleeving
De Roef 2
9206 AK  Drachten
The Netherlands

Tel: +31 (0)512-537930 +31 (0)512-537930
E-mail:
Volg ons op: