+31 (0)512-537930

Historie

Toen Rivièra in 2002 startte met het toepassen van eenvoudige sleevedecoraties op verpakkingen was men pionier op dit gebied. Completa coffeecreamer van Friesland Campina was het eerste Nederlandse product dat Rivièra voorzag van een decoratieve krimpsleeve. Het Nederlandse bedrijf Toorank International Spirits, ook nu nog een van de vaste klantrelaties, liet vervolgens al snel diverse flessen door Rivièra voorzien van prachtige krimpsleeves. Inmiddels kent Rivièra vele klanten in binnen-, en buitenland.

In de jaren erna ontwikkelde het bedrijf zelf geavanceerde sleevelijnen en hielden productiecapaciteit en productievraag gelijke tred.  Aanvankelijk produceerde Rivièra vooral voor de foodbranche en gedistilleerd. Tegenwoordig ligt de focus bovendien op home-, en personal care.

Inzetten op kwaliteit van folies, druktechnieken, sleevetechnologie en een gestructureerde organisatie wierp zijn vruchten af. Kleine en ook grote merken wisten Rivièra te vinden. Nu, ruim 20 jaar later, is Rivièra uitgegroeid tot dé Europese sleeve specialist.

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button