+31 (0)512-537930

Rivièra genomineerd voor Friese Onderneming van het Jaar

We zijn officieel genomineerd voor de eervolle titel 'Friese Onderneming van het Jaar 2024'. Deze nominatie is een prachtige erkenning voor het harde werk, de toewijding en het creatieve vakmanschap van ons hele team. Samen werken we elke dag met veel liefde en passie aan het decoreren van producten, waarmee we niet alleen in Friesland, nationaal én internationaal een unieke bijdrage leveren.

De Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar heeft uit een indrukwekkende lijst van bedrijven zes halve finalisten geselecteerd, waar wij er één van zijn. Naast ons zijn er nog vijf andere sterke bedrijven genomineerd: Metalis uit Drachten, Poly Temp Scientific BV uit Bolsward, Koninklijke Utermöhlen NV uit Wolvega, en Wafilin Systems uit Leeuwarden. We feliciteren ook hen met deze mooie nominatie en wensen ze veel succes.

De weg naar de finale begint met een spannende halve finale op maandag 18 maart. Hier zullen we, samen met de andere genomineerden, ons bedrijf presenteren door middel van een pitch. Op basis van deze presentaties en drie grondige scans zal de jury drie finalisten kiezen die zich op dinsdag 16 april 2024 mogen presenteren in de grote finale.

Rivièra genomineerd voor Friese Onderneming van het Jaar | Rivièra Product Decorations B.V.

Deze nominatie bevestigt de positieve impact die wij als Rivièra hebben op de economie en gemeenschap in Friesland. Het is een eer om ons werk en onze innovaties op dit platform te mogen delen. "We zijn ongelooflijk trots en dankbaar voor deze erkenning. Het is een stimulans voor ons hele team om door te gaan met het leveren van uitmuntend werk. We kijken uit naar de halve finale en hopen natuurlijk dat we een plek in de finale kunnen bemachtigen. Deze nominatie is al een prachtige overwinning op zich," aldus Frans Rienks van Rivièra.

Als team van Rivièra zijn we vastberaden om onze inspanningen voort te zetten, geïnspireerd door deze nominatie. Het is een moment van grote waardering dat ons motiveert om verder te innoveren en te groeien. Samen streven we ernaar om onze leidende positie in de markt te behouden en verder uit te bouwen.

Verkiezing Friese Onderneming 2024 | Rivièra Product Decorations B.V.


Kaarten kopen voor de finale?
Zorg dat je er bij bent op dinsdag 16 april a.s. tijdens de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van 2024 en waan je in de top van bestuurlijk en ondernemend Fryslân. Klik hier om kaarten te bestellen. 

Programma
Dinsdag 16 april 2024
15.00 uur:   Ontvangst 
15.30 uur:   Aanvang programma
20.30 uur:   Eindtijd programma  

Locatie
Lemmer is het decor van dit programma. Na je aanmelding krijg je alle relevante informatie toegestuurd. Alle informatie met de laatste updates ontvang je in de informatiemail, een aantal dagen voor het evenement zelf. 

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button