+31 (0)512-537930

Operator 40 uur - Rivièra te Drachten

Wil jij een sleutelpositie in ons productieproces? Heb je graag het overzicht en houd je tegelijkertijd ook van veel afwisseling in je werk? Mooi, want dan hebben wij een baan als operator voor je. Lees onderstaand snel verder.  


Zomaar een moment op de werkvloer

Het is 7:45uur en het productieproces staat op het punt van beginnen. Als operator controleer je de lijn waar je samen met het team verantwoordelijk voor bent. Het valt je direct op dat de rol met sleeves aan vervanging toe is. Snel vervang je de rol door een nieuwe welke door het magazijn zijn klaargezet. Tijdens het vervangen van de rol kom je er ook achter dat één van de machines niet goed staat afgesteld. Bij het doorlopen van het bedieningspaneel zie je dat een aantal instellingen niet goed staan. Opgelucht haal je adem, gelukkig ontdek je nu de fout en niet straks als het productieproces al volop draait. Nadat je de hele lijn kritisch hebt doorlopen geef je jouw collega’s het sein om de productie op te starten. Per minuut rollen er nu honderden flesjes van de band voorzien van een luxe verpakking (ook wel sleeve genaamd). Scherp als je bent controleer je aan het eind van de band nog een paar flesjes. Eenmaal de flesjes in handen ontstaat er een grote grijns op je gezicht, dit benadert de perfectie! 

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dus daarom maken we je ook graag attent op de video van ons productieproces. Klik daarvoor op de volgende link; werken-bij 


Dit verwachten we van jou

Als operator ben je bij ons verantwoordelijk voor de prestaties van één complete productielijn. Dit betekent dat je samen met een kernteam (2 tot 10 personen) zorgt voor een zeer effectieve en gestroomlijnd productieproces. In grote lijnen komt je werk op het volgende neer;

 • Het instellen en ombouwen van de machines.
 • Mee helpen met de bevoorrading van de (verpakking) materialen en logistieke afhandeling van de producten.
 • Het oplossen van storingen en calamiteiten.
 • Het coachen, begeleiden en motiveren van collega’s.
 • Je stelt rapportages op en denkt actief mee hoe we zaken kunnen verbeteren.
 • Ervaring in het werk is een pré maar niet doorslaggevend. Lijkt het je mooi en ben je geschikt dan leiden we je graag op.


Dit ben jij

Praktisch – Je beschikt over een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen.  
Flexibel – Je past je eenvoudig aan en gaat soepel om met onverwachte situaties.
Kwaliteitsgericht – Je stelt hoge eisen aan je eigen werk en dat van je collega’s.
Daadkrachtig – Je durft op te treden en door te pakken als de situatie daarom vraagt.
Teamspeler – Je staat graag in contact met anderen en bent gericht op samenwerken.   
Technisch – je doorziet de techniek en waar nodig sein je de technische dienst in.


Dit kun je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met 25 vakantiedagen.
 • Contract voor één jaar, met de intentie dit om te zetten naar een vast contract.
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (is aan een maximum gebonden).
 • Een uitstekend inwerkprogramma van ervaren operators en de productiemanager.
 • Overwegend werkzaam in dagdiensten, dit betekent dat je om 17:00 uur middags vrij bent. Optioneel in wisselende 2ploegen dienst.
 • Mogelijkheden voor scholing en opleidingstrajecten.
 • Je krijgt van ons veel ruimte voor eigen invulling. Heb je een goed idee? Mooi, dan kun je deze direct doorvoeren, we zijn namelijk niet zo van het vergaderen.
 • Enorm veel afwisseling in je werk, dit komt doordat onze klantenportefeuille zeer divers is en we vraag gestuurd werken.
 • En niet onbelangrijk; een hardwerkende ploeg van collega’s in een positieve werksfeer met omzien naar elkaar. Het is niet voor niets dat vele medewerkers al jaren bij ons werken.    

Meer over ons

In de basis zijn we een productiebedrijf, maar niet zomaar één. We maken namelijk gespecialiseerde productverpakkingen voor klanten door heel Europa. Zo doen we zaken met Heineken, Albert Heijn, Nivea, maar ook met kleinere organisaties. In totaal hebben we 8 lijnen, verspreid over 2 productielocaties in Drachten, waar we jaarlijks vele miljoenen producten stijlvol verpakken. We zijn toonaangevend in wat we doen en doen dit al sinds 2002. Thema’s die de komende jaren hoog op de agenda zullen staan zijn; productinnovatie, automatisering, technologische ontwikkelingen en duurzaamheid. Bij Rivièra werken we in totaal met 45 personen. Velen komen uit de regio. Goed werkgeverschap is waar we voor staan.


Interesse?

Stuur dan je cv. met een korte motivatie naar jz@sleevespecialist.com. We kijken ernaar uit jouw sollicitatie te ontvangen. De sollicitatiegesprekken zullen gepland worden in overleg.

Heb je vragen over de inhoud van het werk? Dan kun je contact opnemen met Jan Zwart, onze Operational Manager:
Telefoonnummer: +31621353059
E-mail:jz@sleevespecialist.com

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button